HomeNew BooksBooks on SaleProjectsContact

Elite Webmail

»

About Elite

»

President&Owner

»

Executive Staff

»

Editorial Staff

»

Departments

»

Press Room

»

Art Gallery

»

Guestbook »

Links

»

 

Weekly Poll

How do you like our new books?

Excellent
Very Good
Good
Normal
ELITE SHTEPI BOTUESE
Rruga e Elbasanit, 9E
P. O. Box: 8293
Tirana, Albania
Tel:+355 4 374 747
Fax:+44 870 124 2094
Cel:+355 68 2121 711
E-mail:[email protected]

donate

LIBRA QĖ PRITEN TË DALIN NGA SHTYPI:

See larger photo

Titulli: Gjurmė tė lidhjeve antike

Autori: Lucia Nadin
Seria: Botime Enciklopedike
Faqe: 100
2001B019
ISBN: 99927-662-X-X
Çmimi: 250 Lekë

 
See larger photo

Titulli: Fshatrat shqiptare - Vlerat kulturore e turistike
Autori: Tė ndryshėm
Seria: Botime enciklopedike
Faqe: 150
2001B022
ISBN: 99927-662-X-X
Çmimi: 500 Lekë

 
See larger photo

Titulli: Letėrsia shqiptare
dhe ideologjia e saj

Autori: Klara Kodra
Seria: Monografi letrare
Faqe: 550
2000B026
ISBN: 99927-662-X-X
Çmimi: 600 Lekë

 

<< PREVIOUS PAGE
ELITE PUBLICATIONS
Printed Books
Libra që kanë dale nga shtypi
Upcoming Books
Libra që priten të
dalin nga shtypi
Albanian Authors
Autorë Shqiptarë
Foreign Authors
Autorë të Huaj
Fiction
Letërsi Artistike
Albanian Poetry
Poezi Shqiptare

Educational Literature
Letërsi Edukative

Children's Literature
Letërsi për Fëmijë
Mystery Stories
Letërsi Policeske
Entertaining Literature
Letërsi Argëtuese

Documentary Literature
Letërsi Dokumentare

Text-Books
Tekste Mësimore
Literary Criticism
Kritikë Letrare
Literary Monography
Monografi Letrare
Encyclopaedical Editions
Botime Enciklopedike
Tourist Guides
Guida Turistike
 
Home| New Books | Books on Sale | Projects | Contact
 
All Rights Reserved 2004. www.elitelibri.com