HomeNew BooksBooks on SaleProjectsContact

Elite Webmail

»

About Elite

»

President&Owner

»

Executive Staff

»

Editorial Staff

»

Departments

»

Press Room

»

Art Gallery

»

Guestbook »

Links

»

 

Weekly Poll

How do you like our new books?

Excellent
Very Good
Good
Normal
ELITE SHTEPI BOTUESE
Rruga e Elbasanit, 9E
P. O. Box: 8293
Tirana, Albania
Tel:+355 4 374 747
Fax:+44 870 124 2094
Cel:+355 68 2121 711
E-mail:[email protected]

donate

LIBRA QĖ PRITEN TË DALIN NGA SHTYPI:

See larger photo

Titulli: Komuniteti Shqiptaro-Amerikan nė Konektikat
Autori: Apostol Nasi & As. Saimir Nasi
Seria: Botime Enciklopedike - Diaspora Shqiptare
Faqe: 600
2002B022
ISBN: 99927-662-X-X
Çmimi: 2500 Lekë

 
See larger photo

Titulli: Anthony Athanas
Biznesmen i Mirėnjohur Shqiptaro-Amerikan
Konsull Nderi i Shqipėrisė nė Boston

Autori: Apostol Nasi & As. Saimir Nasi
Seria: Botime Enciklopedike - Diaspora Shqiptare
Faqe: 100
2002B023
ISBN: 99927-662-X-X
Çmimi: 1000 Lekë

 
See larger photo

Titulli: Thanas Laska
Shqipërinë e kam pasur kurdoherë
në Mendje dhe në Zemër
Autori: Apostol Nasi & As. Saimir Nasi
Seria: Botime Enciklopedike - Diaspora Shqiptare
Faqe: 100
2002B023
ISBN: 99927-662-X-X
Çmimi: 1000 Lekë

 

<< PREVIOUS PAGE
ELITE PUBLICATIONS
Printed Books
Libra që kanë dale nga shtypi
Upcoming Books
Libra që priten të
dalin nga shtypi
Albanian Authors
Autorë Shqiptarë
Foreign Authors
Autorë të Huaj
Fiction
Letërsi Artistike
Albanian Poetry
Poezi Shqiptare

Educational Literature
Letërsi Edukative

Children's Literature
Letërsi për Fëmijë
Mystery Stories
Letërsi Policeske
Entertaining Literature
Letërsi Argëtuese

Documentary Literature
Letërsi Dokumentare

Text-Books
Tekste Mësimore
Literary Criticism
Kritikë Letrare
Literary Monography
Monografi Letrare
Encyclopaedical Editions
Botime Enciklopedike
Tourist Guides
Guida Turistike
 
Home| New Books | Books on Sale | Projects | Contact
 
All Rights Reserved 2004. www.elitelibri.com Designed by Saimir Nasi