HomeNew BooksBooks on SaleProjectsContact

EliteLibri.com

»

About Elite

»

President&Owner

»

Executive Staff

»

Editorial Staff

»

Departments

»

Press Room

»

Photo Gallery

»

News Archive »

Links

»

 

Weekly Poll

How do you like our new books?

Excellent
Very Good
Good
Normal
ELITE SHTEPI BOTUESE
Rruga e Elbasanit, 9E
P. O. Box: 8293
Tirana, Albania
Tel:+355 4 374 747
Fax:+44 870 124 2094
Cel:+355 68 2121 711
E-mail:[email protected]

donate

LIBRA QĖ KANĖ DALĖ NGA SHTYPI:

Markovaldo ose Stinët në qytet

Titulli: Markovaldo ose Stinėt nė qytet

Autori: Italo Calvino

Seria: Letėrsi artistike
Faqe: 208
1999B012
ISBN: 99927-619-6-2
Çmimi: 500 Lekë

 
Leksione të shkencës së financave

Titulli: Leksione tė shkencės sė financave

Autori: Mario Leccisotti

Seria: Tekste mėsimore
Faqe: 700
2000B013
ISBN: 99927-662-2-0
Çmimi: 1500 Lekë

 
Një, asnjë dhe njëqind mijë

Titulli: Njė, asnjė dhe njėqind mijė

Autori: Luigi Pirandello

Seria: Letėrsi artistike
Faqe: 200
2001B018
ISBN: 99927-662-3-9
Çmimi: 500 Lekë

 

<< PREVIOUS PAGE
ELITE PUBLICATIONS
Printed Books
Libra që kanë dale nga shtypi
Upcoming Books
Libra që priten të
dalin nga shtypi
Albanian Authors
Autorë Shqiptarë
Foreign Authors
Autorë të Huaj
Fiction
Letërsi Artistike
Albanian Poetry
Poezi Shqiptare

Educational Literature
Letërsi Edukative

Children's Literature
Letërsi për Fëmijë
Mystery Stories
Letërsi Policeske
Entertaining Literature
Letërsi Argëtuese

Documentary Literature
Letërsi Dokumentare

Text-Books
Tekste Mësimore
Literary Criticism
Kritikë Letrare
Literary Monography
Monografi Letrare
Encyclopaedical Editions
Botime Enciklopedike
Tourist Guides
Guida Turistike
 
Home| New Books | Books on Sale | Projects | Contact
 
All Rights Reserved 2004. www.elitelibri.com